NYX: Liquid Suede Cream Lipstick



Liquid Suede od americké značky NYX je tekutá rtěnka, jenž je nabízena ve dvanácti odstínech. Na eventu představení značky NYX jsem si vybrala Kitten Heels, což je opravdu nádherná výrazná rudá barva. 


Balení je prosté plastové v odstínu rtěnky, takže v šuplíku hned víte po kterém odstínu to saháte. Líbí se mi aplikace černého "diamantíku" na vrcholu uzavírání. Co se týče aplikátoru, je to taková ta klasická houbička, která je však trošku delší a zdá se mi dokonce až moc velká. S touto rtěnkou často přetahuju a zrovna u rudé barvy to není ideální. Pigmentace také není stoprocentní, je výborná to ano, ale produkt nanáším ve dvou vrstvách. Což je docela problém, protože pak vytvořím na rtech takovou větší vrstvu. Rtěnka na rtech vypadá krásně a opravdu je matná. Výdrž je celodenní, zvládne jídlo i pití. Avšak největší problém je, jak se chová. Rty po nějaké hodině začně stahovat a je cítit, že na rtech mám tu vrstvu, o které jsem již psala. Ta vrstva hlavně tak zvláštně lepí. Navíc se rtěnka ztrácí tak, že začne ve středu rtů žmolkovatět. Pokud někde jste a ztrácí se vám rtěnka z rtů, vemete ji a přetřete. To je v tomto případě ale katastrofa a nezbyde vám nic jiného, než ji odlíčit a natřít znovu. Jenže to u tohohle kousku nejde. Neodlíčíte ho jinak než olejovým odličovačem, nemluvě o tom, že samozřejmě z toho jste červené až za ušima. Se žmolky na puse taky chodit nemůžete, protože pak jeden najdu kolikrát i na tváři, v puse atd. Prostě ne. Nemám na tuhle rtěnku nervy. Je krásná, vydrží, ale to co pak předvádí. Mám lepší tekuté matné kousky a tuhle krásku tahám jen když vím, že jdu někam na chvilku, což je paradoxní, protože má výdrž skvělou, ale holt holka čím déle je na rtech, tím větší divadlo předvádí.


Liquid Suede v odstínu Kitten Heels tedy nedoporučuji. Nevím jak jsou na tom ostatní odstíny a jestli to není jen chyba této barvy, nebo mých rtů, ale za mě ne. Lépe uděláte, pokud mrknete po nových Revlon Ultra HD Matte Lipcolor, nebo theBalm Meet Matt(e) Hughes. Rtěnku seženete v butiku NYX, nebo na jejich e-shopu za 199 Kč.

Používáte tekuté rtěnky?

13 komentářů:

  1. Tak já si matné rtěnky nekupuji, protože se mi s nimi špatně pracuje a vadí mi ty pěnové aplikátory.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ná to mám s jak kterým kouskem, některý má vážně parádní aplikátor, s jiným je to bída a děs. :-)

      Vymazat
  2. Tuhle rtěnku chci už dlouho zkusit, tak snad jiné odstíny na tom budou lépe :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Mám naprosto stejný problém. Mám odstín Brooklyn, takže jen v tvém odstínu to nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Hm tak to není dobré. :/ Přitom jsem na ně ale četla i skvělé ohlasy a recenze.

      Vymazat
  4. toto bude asi problém väčšiny...na začiatku vyzerajú super, a po čase ako sa strácajú tak sa žmolia :/ ale inak má krásnu farbu aj ti svedčí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Od Nyxu by som chcela niečo vyskúšať, konkrétne tieto tekuté rúže sa mi páčia najviac:) Krásny odtieň:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Super odtieň,takéto mám rada :) Krásny blog inak,nedáme vzájomné sledovanie?:) napíš mi na blog a neber to ako reklamu:)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám tekuté rtěnky ráda, ale ty od NYXu mě nějak nezaujaly..

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, ten odstín ti moc sluší, škoda toho, co potom provádí. Tekuté rtěnky od NYX mě lákají už dlouho, tak snad sáhnu po nějaké, která mi bude vyhovovat víc, naštěstí ten výběr mají poměrně široký :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Řada Liquid Suede mi vůbec nic neříká... Já miluju jejich Soft Matte Lipcreamy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už je musím vyzkoušet! Hlavně mě zajímá zda na tom budou lépe, když jsou tak oblíbené. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)