NYX: Butter Gloss



Butter Gloss od značky NYX je lesk na rty, který má krásně krémovou a hutnější konzistenci. Už při prvním nanesení na rty cítíte, že se jedná spíše o pečující balzámek. Rty zvláční a suché rty dostávají určitého komfortu. Pigmentace je jemná, na rtech tedy nemáte přesně to, co vidíte na obalu, ale barva je krásná. Vlastním odstín Strawberry Parfait, což je nádherná výrazná růžová, která mi opravdu sedí. Problémem tohoto výrobku je výdrž. Je to obyčejný lesk na rty, který se za pár minut ztratí. Kdybych to měla shrnout, tak je to lesk, který rtům dodává příjemný hydratační pocit, krásnou vůni, ale za chvilku o něm nevíte a jeho efekt se vytrácí. Jako mazátko na rty tedy fajn, ale mám lepší lesky na rty a tento bych si nekoupila. K sehnání je v parfumeriích Douglas, nebo v NYX butiku asi za 150 Kč.




Používáte lesky na rty?

12 komentářů:

  1. Lesky na rty nepoužívám, ale právě produkty takové výživné a zároveň lesklé to já můžu. Tenhle vypadá parádně a moc hezky jsi ho vyfotila na poslední fotce, za to děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Butter gloss od nyx mam, nepoviem ti presny odtien, ale hnedy - nude. Nadherne vonia, ako kolaciky! :) pigmentacia pokulhava, ale vydrz nema az tak zlu. Pokial clovek neje a nepije, tak celkom vydrzi. Jedna sa ale o lesk, tak co by sme chceli, ze ? :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  3. Já lesky ráda nemám, ale od NYXu mám ráda matné tekuté rtěnky :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Lesky nemám ráda, takže je ani nekupuji nejraději mám matné rtěnky :)
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Lesky na rty uz moc nepouzivam, mam doma tusim jen jeden od Rimmelu, radeji pouzivam klasicke balzamy, treba trochu tonovane :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  7. Lesky na rty uz moc nepouzivam, mam doma tusim jen jeden od Rimmelu, radeji pouzivam klasicke balzamy, treba trochu tonovane :)
    http://deerlylost.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. tiež už veľmi nepoužívam lesky na pery, skôr také, ktoré sú spojené aj s balzámom ,alebo rúžom :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Lesky na rty si kupuji jen někdy :) Už je moc nepoužívám. Škoda že není více pigmentovaný :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. Nie som veľkým fanúšikom leskov na pery, no ak je zároveň aj balzamom tak vôbec nie som proti. Navyše, je to veľmi pekný odtieň.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)