Purity Herbs: Eye Cream



Dnes pro Vás mám recenzi přírodního očního krému značky Purity Herbs. Jedná se o islandskou firmu, která vyrábí přírodní kosmetiky s výražky z léčivých islandských bylin. Oční krém slibuje předcházení drobným vráskám a tmavým kruhům pod očima. Obsahuje bylinné výražky a esenciální oleje, které pomáhají redukovat oční otoky a minimalizovat tvorbu vrásek. Jednou z hlavních přísad je olej z pšeničných klíčků, jenž má vysoký obsah vitamínu E. Když se podíváte na složení (tady), musíte uznat, že je dokonalé, opravdu plné samých prospěšných látek. Krém samozřejmě není testován na zvířatech.

Jako první vyzdvihnu balení. Krém z nádoby dostáváte díky stlačení víčka, přičemž si velikost "oříšku" krému sami dávkujete. Tento systém oceňuji především kvůli hygieničnosti a snadné aplikovatelnosti. Krém je hutnější konzistence, avšak překvapilo mě, jak trošku ho stačí a jak rychle se vstřebává bez zanechání mastného pocitu. Troufám si říct, že tenhle krém je jeden z nejlepších, které jsem vyzkoušela a opravdu mi sedí jako poklička na hrnec. Příjemně a jemně voní po bylinkách, pokožku očního okolí nijak nedráždí. Pleť je hydratovaná, krásně vyživená a cítí se fajnově. Používám jej především večer, ale občas i ráno a nemohu si jej vynachválit. Produkt seženete na stránkách Zdraví z Islandu a to zde za cenu 494 Kč, která si myslím dopovídá krému z takovýchto ingrediencí a v této kvalitě, navíc produktu stačí opravdu troška. Osobně jsem z produktu nadšená a vřele jej doporučuji!


Jaký oční krém je Váš nejoblíbenější?

8 komentářů:

  1. O znacke a stranke pocujem po prvy krat. Ale celkom si ma na krem navnadila, vyzera zaujimavo.. Ako pises jeden z naj co si mala, mas skusenost s Kiehls s avokadovym kremom? Na neho si robim celkom zalusk..

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano avokádový krém od Kiehl's jsem zkoušela několikrát ve vzorečku a je taky parádní! Neměla jsem plné balení, takže zas nemohu posoudit po delší době používání a cena je poměrně vysoká. Určitě mám ale v plánu si jej jednou koupit, konzistencí a účinky mi krátkodobě vyhovoval. Tenhle je teda levnější a jak píšu, zatím nejlepší z toho, co jsem vyzkoušela. :-) Určitě by bylo fajn jej s avokádovým krémem porovnat! Tak třeba si jej koupím hned po tom, co tento spotřebuji. :-)

      Vymazat
  2. Taky jsem o téhle značce ještě neslyšela, ale jsem ráda, že už je tady spoustu dostupných přírodních značek. Krém se zdá být super, já si zrovna minulý týden koupila oční krém od 100% pure a zatím jsem z něj nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten od 100% pure by mě take zajímal. Tyhle přírodní značky mám moc ráda. :-) Zrovna u očních krémů mám pocit, že to není jen silikon, ale opravdu to něco s pletí dělá.

      Vymazat
  3. Já oční krém zatím nepoužívám. Večer se akorát namažu rakytníkovým balzámem od Saloosu a ten mi v podstatě ten oční krém nahrazuje :) Složení tohoto krému je opravdu krásné a moc se mi líbí to dávkování :) Super nápad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle mastné balzámky taky někdy na oční okolí používám. :-)

      Vymazat
  4. Hmm tak to vypadá moc pěkně :) a ty jejich originální obaly jsou hodně zajímavé a nevšední :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Taky se mi moc líbí a tenhle je opravdu praktický. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)