Oligodermie: Šetrný odličovač očního okolí




Dnes pro Vás mám jednu rychlovku a to v podobě tipu na parádní dvoufázový odličovač očního okolí. Určitě už víte, že oční makeup odličuji zásadně doufázovými odličovači. Tento měsíc jsem si zamilovala tento od francouzské značky Oligodermie. Je to má první zkušenost s touto značkou a doufám, že ne poslední.

Odličovač obsahuje extrakt z broskví a chrpových květů, vitamíny B, C a E. Složení vypadá opravdu skvěle a je mi líto, že mi vzhledem k barvě a konzistenci produktu nešlo vůbec vyfotit. Produkt příjemně voní a co je nejlepší je fakt, že stačí jemně krátce protřepat a obě složky produktu se okamžitě smísí. Nemusíte tedy produktem třepat jak zběsilé, dokud vás nebolí ruka. Výborné je, že se složky od sebe odpojují po delší době, takže máte čas v klidu produkt aplikovat a třeba i reaplikovat. Abych nezapomněla tak spojené části vypadají nádherně a úžasně se třpytí. Já vím blbost, ale mně se to moc líbí. Co se týče účinnosti, tak nemám si na to stěžovat. Dvoufázák odličuje high coverage korektor, voděodolnou řasenku, linky i stíny. V případě nouze s ním odličuji i dlouhotrvající matné rtěnky. Stačí jen jemně přiložit tampónek s produktem k oku, chvilku počkat a jednoduchým pohybem setřít. Následně je okolí krásně hydratované, jemné. Produkt nijak nedráždí mé citlivé oční okolí a doporučuji ho i nositelkám kontaktních čoček, jako jsem já. Odličovač seženete tady na stránkách Zdraví-krása za 499 Kč.


Používáte dvoufázové odličovače?

9 komentářů:

  1. Nejsem moc velký fanda dvoufázových odličovačů. Líbí se mi ta myšlenka, ale ještě jsem nenašla žádný vyhovující

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Dvojfázové odličovače mám veľmi rada, tento vyzerá úžasne! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! A tak krásně se třpytí! Teda "třpytí", samozřejmě neobsahuje třpytky. :-D

      Vymazat
  3. Miluji dvoufázáky a ráda si za ně i připlatím, ty levnější mě občas štípou. Takže děkuji za tip! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi stalo, že některé byly trošku drsnější a pleť podráždily. :-) Nemáš za co! :-)

      Vymazat
  4. Ja už dlhšiu dobu používam len odličovače tohto typu a neviem si ich vynachváliť! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Ke mně se tento produkt taky dostal a zatím jsem ho zkoušela jen jednou, ale byla jsem spokojená. Řasenku hezky odlíčil.

    April Favourites 2016

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)