Mexx: Summer is now


Určitě si pamatujete, že jsem Vám nedávno představovala set vůní Life is now pro ni i jeho od značky Mexx. Dnes pro Vás mám recenzi jejich letní variantu vůní, opět pro ni i jeho a to v limitované verzi s názvem Summer is now


Jako první vyzdvihnu balení, opět krásně sladěné krabičky, jasně poznáte, která verze je dámská a která pánská. Design samotných lahviček je taktéž povedený. Pánská verze je ostrá, hranatá, dámská zaoblená. Opět barevně rozlišené, takže si je vedle sebe na poličce nezaměníte. Krásně k sobě ladí a co se mi nejvíce líbí je, že flakónky jsou skleněné, bytelné a mají vytlačený název Mexx po celém svém obvodu. Tedy můžete si název značky z obou lahviček seskládat, jak jsem udělala i já na fotografii.

Vůně jsou obě sladší a svěží, určitě nejsou vhodné pro milovníky těžkých kořeněných parfémů. Pánskou variantu jsem si zamilovala, tedy ne na mě samozřejmě. Je to přesně typ, který mi na mužích voní. Opravdu lehce kořeněná vůně s příměsí svěžích tónů. Hlavu pánské vůně tvoří kardamom a pepř, srdce je seskládané z jablka a cedrového dřeva a základ je z pačuli a jantaru. Příteli vůně taktéž voní a velice si ji chválí. Od té doby, co ji má ji nosí neustále a možná trochu proto, že mu ji také každý den pochvaluji. Dámská varianta je také sladká a svěží, popsala bych ji jakožto ovocno - květinovou. Hlavu tvoří hruška a listy ananasu, srdce frézie a mirabelky, základ vytváří pižmo a santalové dřevo. Vůně mi voní, líbí se mi, jak se v průběhu dne rozloží a tak trochu se mění. Je příjemná, ani moc sladká, ani moc svěží, přesně tak akorát.


Co se týče výdrže, tak na tu si oba s přítelem nestěžujeme Od rána plní svou práci až do odpoledne, když se nastříkáme odpoledne tak jsme ovoněni až do noci. Celkově vůně nevoní nijak silně, tedy netáhne se s vámi přes tři bloky, ale opravdu příjemně voní, pokud jste ve společnosti někoho dalšího. Co mě zaujalo je fakt, že pánská verze obsahuje 50 mililitrů, ale dámská jen 40 mililitrů. Osobně mi to nevadí, přítel na sebe vůni cáká častěji a ve větší míře, takže nám alespoň vydrží oběma stejně. Obě vůně bych popsala jako "teplé", opravdu si je umím představit jakožto letní vůně a připomínají mi letní večery. Vůním nemám co vytknout, krásně drží, příjemně voní. Myslím si, že by mohly oslovit především mladší věkové kategorie. Cena produktů je velice příznivá a pohybuje se nějakou tu stovku pod tisíc korun, podle prodejny a samozřejmě množství, poloviční menší verze někde nestojí ani pětistovku. Seženete je v parfumeriích a i v některých drogériích. Podle mého, za tu cenu stojí, neboť výdrž je opravdu dobrá a osobně já ani přítel nevlastníme žádnou podobnou vůni. Umím si vůně pro něho i ji představit jako fajn dárek k výročí.

Jaká je Vaše oblíbená vůně v současnosti?

6 komentářů:

  1. Líbí se mi balení mexx vůní. Jednou jsem dostala vůni od Mexx od mamky k Vánocům, jinak s nimi vůbec zkušenost nemám. Já mám aktuálně oblíbenou vůni Luck z Avonu, taková sladká, ty mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se moc líbí, jak k sobě ty pánské a dámské flakonky krásně ladí a přitom se odlišují. :-) Jinak já jsem taky a slaďáky, občas to prostřídám právě něčím takovým květinovým, což je stále sladší, ale takové "dospělejší". Podle nálady a příležitosti. :-)

      Vymazat
  2. Já mám právě oblíbenou tu Life Is Now! Je parádní, takže tuhle vyzkouším, až ji někde uvidím. Díky za tip. :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí to balení! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)