Event: Snídaně s TEAOLOGY



Dnes pro Vás mám informace o nové kosmetické značce, která se na našem trhu objevila a to exkluzivně v síti parfumeriích Douglas. Měla jsem to štěstí, že jsem se mohla zúčastnit představení značky TEAOLOGY jejími zástupci a to i těmi zahraničními. Akce se konala v kavárně Styl a interiér, jejíž prostory jsou nádherné a občerstvení naprosto výborné!

Zjednodušeně řečeno značka čerpá ze složek, které v sobě čaj ukrývá a pomocí infúze, ze čtyř druhů čaje a to zeleného, bílého, modrého i černého, obohacuje kosmetické produkty mimo jiné o takzvané polyfenoly, které jsou známé jakožto významné antioxidační složky. Čaje ale obsahují i katechiny, vitamíny A, B, E, K a C, také kofein, taniny, draslík, fluor zinek, magnézium i mangan. Produkty tak obsahují: infúze z čaje pro péči o pleť, rostlinné oleje, naturální aktivní výtažky, esenciální oleje a přírodní výtažky. Produkty ve složení naopak neobsahují: parabeny, minerální oleje, syntetická barviva, SLS a deriváty formaldehydu.


Značka TEAOLOGY je inspirována přírodou a vytvořená pomocí pokročilých technologií v Itálii, kde jsou produkty vyráběny i vymýšleny. Značka nabízí jak péči o obličej, tak i o tělo. Sama vlastním několik produktů, které už delší dobu testuji a zatím si na jediný nemohu stěžovat. Výrobky navíc mají krásné balení, jsou dodávány v nádherných krabičkách, na kterých se například ještě vyskytují citáty o čaji. Pokud tedy sháníte kosmetický dárek, určitě potěšíte nejednoho milovníka čaje a kosmetiky.


O značce Vám brzy napíši více v samostatné recenzi produktů, které momentálně zkouším. Těšte se tedy na můj názor na pleťové i tělové produkty. Jak jsem ale již zmínila, produkty mám zatím ráda, například tělový peeling je naprosto dokonalý a rozhodně stojí za to, abyste se na něj v Douglas sami podívali a především k němu přivoněli. Ti z vás, kteří mají rádi tělové oleje si taktéž přijdou na své a to i milovníci hutnějších, výživnějších pleťových krémů a obličejových masek. Mým tipem je krém na ruce, který jsem si pak následně sama zakoupila, neboť mě na akci opravdu zaujal a především si poradil s mými vysušenými dlaněmi.

Velice děkuji zastoupení parfumerie Douglas za pozvání na tuto akci, která se mi moc líbila a jsem vděčná, že jsem se mohla opět o kosmetice dozvědět něco více a tuto značku si sama vyzkoušet, doslova na vlastní kůži.

Znáte kosmetiku TEAOLOGY? 

15 komentářů:

  1. O značce jsem neslyšela, ale vypadá skvěle :) Počkám si na recenze a pak něco možná zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze budou brzy, produkty už testuji nějaký měsíc. :-)

      Vymazat
  2. Ani ja som o značke ešte nepočula, ale vyzerá veľmi dobre. Musela to byť fajn akcia, už len tie priestory sú naozaj krásne :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to nádherná akce s výborným jídlem! Prostory jsou opravdu stylové. :-)

      Vymazat
  3. Tuto značku neznám a podle popisu to vypadá, že je mi šití na míru :-) Mám ráda čaje a nemám ráda parabeny a minerální oleje. V Douglasu se po ní podívám

    Giveaway Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také je mi složením sympatická. Když něco neobsahuje minerální oleje, tak jásám. :-)

      Vymazat
  4. Vypadá to nádherně, určitě se po této značce poohlédnu a načtu si nějaké info :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. O značce slyším prvně, ale produkty vypadají opravdu zajímavě a mají krásný design. Těším se na tvé dojmy z používání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Taky se mi design moc líbí. Černá barva působí elegantně. :-)

      Vymazat
  6. Značka vypadá úžasně, čaj naprosto zbožňuju! Trochu mi balením připomíná Lush :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, to by mě vůbec nenapadlo! Teď to tam také vidím, to dělá ta černá barva na obalech. Ale produkty jsou na rozdíl od LUSH ve skleničkách. :-)

      Vymazat
  7. tuhle značku musím nutně prozkoumat blíže, protože jsem milovnice čajů :) nicméně nemůžu žádné produkty najít v Douglas eshopu, mají je pouze na prodejnách?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, značka TEAOLOGY je dostupná jen na prodejnách. :-)

      Vymazat
    2. dobře, děkuji :) určitě ji zajdu omrknout!

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)