Mádara: Hluboce hydratující fluid



Dnes bych Vám ráda představila produkt lotyšské značky čistě přírodní kosmetiky Mádara. Tento fluid intenzivně hydratuje, zpevňuje a zároveň zjemňuje normální, smíšenou i citlivou pleť. Stará se o rovnováhu mastných a suchých míst v obličeji. 

Začnu balením, které se mi moc líbí, je štíhlé, plastové, takže lehké. Obsahuje pumpičku, kterou si v kombinaci s krémem nemohu vynachválit. Přesně nadávkuje produkt a navíc je hygienická a vypotřebujete tak produkt to poslední kapičky. Fluid je opravdu lehoučký, jemný a dobře se roztírá. Pleť po použití není mastná, ale je krásně jemná a hydratovaná. Produkt dodává pokožce potřebné živiny a vitamíny, neboť složení je plné množství rostlinných olejů a bylinných výtažků. Oleje jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a antioxidanty, které pokožky vyživují opravdu do hloubky. Fluid pleť zklidňuje a stabilizuje její barevný tón. Pleť je po použití opravdu zklidněná a nepodrážděná, za což má u mě produkt palec nahoru. Celkově je pleť po použití hydratovaná a to až do odlíčení. Někomu by mohla vadit vůně, neboť krém voní po nějakých bylinkách, nebo rostlinách. Neumím vůni specifikovat, ale je jemná a po aplikaci ji necítím.


Složení: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Alcohol, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil1), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil1), Trifolium Pratense (Red Clover) Flower Extract1), Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract ,Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil1), Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Glucoside, Tilia Cordata (Linden) Flower Extract1), Artemisia Vulgaris (Mugwort) Extract1), Lecithin, Betaine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Xantan Gum, Sodium Hyaluronate,Sodium Phytate, Cl 77019 (Mica), Lactic Acid, Aroma, Citral, Limonene.

Abych to shrnula, tak se jedná o přírodní fluid jemné konzistence, která se parádně roztírá a ihned vstřebává. Pro normální až smíšenou pleť je produkt opravdu vhodný a krásně ji hydratuje. I když mám dny, kdy mě trápí pleť sušší, tak si s nimi fluid poradí. Pleť je na dotek jemná, cítí se dobře. Především není nijak iritovaná a zčervenalá. Jsem ráda, že jsem na zimu co se týče krému na obličej vybavená a mrazy mohou klidně přijít. Ještě bych dodala, že fluid používám pouze ráno, neboť večer se mi pleť nezdá nějak vysušená a nerada pleť na noc zatěžuji. Každopádně výrobce uvádí, že je možné jej používat ráno i večer, neboť neobsahuje SPF, které by v noci pleť zatěžovalo. Jsem s tímto produktem opravdu spokojená, i když jsem po delším používání zaznamenala ucpávání pórů (avšak já ještě nenašla produkt, který by mi ucpávání nezpůsoboval), takže teď jej nebudu používat každodenně, ale ze své rutiny jej nevyřadím úplně, neboť pleťový fluid je to jinak naprosto báječný a právě teď s příchodem zimy jsem si jej oblíbila používat právě na dny, kdy vyrážím třeba na procházky.

Za sebe produkt tedy doporučuji. Seženete jej na stránkách bioo.cz a to za cenu 779 Kč. Cena je vyšší, ale myslím, že za přírodní produkt je adekvátní. Navíc když plní, co slibuje.

Znáte značku Mádara? Co Vy a hydratace v zimních měsících? :-)

10 komentářů:

  1. Značku znám a mám ji ráda, takže i po tomhle produktu se podívám. Děkuji za tip!
    K.

    OdpovědětVymazat
  2. Mádaru znám jen z recenzí, nic jsem od ní ještě neměla. Myslím, že bych to měla napravit. :-) Teď v zimě používám na pleť krém od Belity s termální vodou (nic přírodního to není) a hydratační vodu od Havlíka, zrovna dneska jsem o ní zveřejnila článek. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu vodu jsem u tebe už koukala, hodně jsi mě navnadila! :-)

      Vymazat
  3. Zkušenost se značkou nemám, ale chci vyzkoušet jejich tonik, prý je dobrý :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem měla a byl parádní! Taktéž pěnový čistič, vůbec nedráždil. :)

      Vymazat
  4. Nevypada spatne, jen me prekvapil ten alkohol hned v prvnich slozkach slozeni :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevypada spatne, jen me prekvapil ten alkohol hned v prvnich slozkach slozeni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alkohol je u přírodní kosmetiky běžný konzervant, není syntetický a pak není třeba žádný paraben atd.. ;)

      Vymazat
  6. Super clanek, slysim o tyto znacce poprve:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway a budu rada kdyz se pridas:)
    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)