Mexx: Life is now + soutěž



"Život začíná v pátek večer, či ne? Vlastně, vůně Life is Now jsou zde, aby ve vás navodili víkendové pocity v kterýkoli běžný den. Podle Mexx se život neodehrává jen o víkendech, nebo dovolených. Krátké okamžiky štěstí procítíte kdykoliv: prázdné místo v přeplněném vlaku, oblíbená písnička v rádiu, pohlednice od přítele."

Řada vůní Life is Now od značky Mexx nabízí dvě vůně a to pro něho i pro ni. Tenhle koncept se mi moc líbí a myslím, že je to parádní dárek třeba pro moji sestru s jejím manželem. Ale i mně je sympatická představa dvou krásně sladěných a doplňujících se flakonků ve vlastní koupelně. Vůně charakterizují moderní čistý design v souladu s novou vizuální estetikou značky Mexx.


Dámská varianta této vůně je květinovo-ovocná a snaží se o stimulaci smyslů a navození pamětních okamžiků díky své neobvyklé kombinaci městské dynamiky a osvěžující energie. Toaletní voda povzbuzuje smysly čerstvým ovocem ve svrchním tónu a jemně květinovým, ženským tónem v srdci této vůně. Objevují se zde kombinace exotické guavy a luxusního kosatce, která dodává vůni na sofistikovanosti. Na krátký moment můžete ucítit i vanilku, cedr a pižmo.

Hlava: pomeranč, guava, hruška
Srdce: kosatec, jasmín, lilie
Základ: pižmo, vanilka, cedrové dřevo

Vůně voní opravdu originálně a neznám žádnou, ke které bych ji přirovnala. Po chvíli vůně voní příjemněji, než ihned po nanesení a na to, že se jedná o toaletní vodu na mě vydrží po jednom přestříknutí odpoledne opravdu celý den. Je výrazná, ale ne přehnaně. Je sladká, ale opět ne přehnaně. Řekla bych, že se jedná o vůni spíše pro mladší generaci (ale mamce prý také moc hezky voní) a mně se vážně líbí. Doporučuji ji v parfumerii vyzkoušet.


Pánská verze vůně je směsí čerstvého ovoce, kterou doplňují mužné kořeněné a dřevité tóny. Kompozice se otevírá jablkem a šťavnatým ananasem, který kombinuje kořenitý kardamom a bergamot. Frézie a levandule v srdci dodávají vůni vitalitu. Mořský vánek je jakýmsi osvěžujícím akordem v celé vůni. Santal a pačuli, které tvoří základ, balí vůně do celé své podoby.

Hlava: bergamot, jablko, ananas, kardamom
Srdce: levandule, frézie, mořské tóny
Základ: pačuli, santalové dřevo

Nemám ráda klasické dřevité a silné pánské vůně, naopak mám ráda jemnější, takové spíše sportovnější varianty. Tahle je řekla bych na pomezí. Z dálky z ní cítím silnější stránku, ale zároveň je jemná, svěží a působí na mě mladistvým dojmem. Tuto vůni vlastní můj přítel a jemu voní, tvrdí, že se v ní cítí příjemně, má na něj pozitivní vliv. Výdrž je prý stejná, jako u dámské verze. Tedy po ranní aplikace zhruba do odpoledne, po odpolední aplikaci až do noci.

Oba si musíme pochválit krásné designové balení, které se nám opravdu líbí a vůně k sobě dokonale pasují. Vlastníme navíc maličké 30 mililitrové verze, které jsou akorát do kabelky/batohu. Ceny se liší podle prodejců, ale jsou velice příznivé.

Na závěr bych Vám ráda zmínila, že Mexx uspořádal ve spojení s drogérií Rossmann soutěž. Tedy pokud si zakoupíte jakoukoliv vůni značky Mexx EDT a to do 20. 12. 2015 a schováte si účtenku, následně vyfotíte svůj okamžik s touto vůní a budete jej sdílet na stránkách mexxsoutez.cz můžete vyhrát polaroidový fotoaparát Instax Mini 8. Výherci se vybírají každý týden a to rovnou tři, takže si myslím, že šance je veliká a přeji vám mnoho štěstí!

Jaká je Vaše momentálně oblíbená vůně? 

3 komentáře:

  1. Jé tuhle jsem právě v Rossmannu zkoušela a nekoupila, tak to musím napravit!!
    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. tuto vůni si chci už delší dobu pořídit, vlastně od té doby, co jsem viděla v televizi reklamu :D a dle tvého popisu určitě musí krásně vonět :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)