Douglas Makeup School + Greek Princess

Nedávno jsem byla pozvána na makeup school značky Douglas. Jednalo se o komorní sešlost s vizážisty a milými manažerkami této značky. Setkání bylo úžasné, čekalo na nás příjemné občerstvení a především místnost vybavená spoustou kosmetiky. Smysl této události byl v tom, že jsme se samy, pod vedením zkušených vizážistů, naučily líčit a především se dozvěděly něco o kosmetice Douglas. Já sama jsem se doslechla poměrně dost vizážistických tipů a rad. Pokud v líčení pokulháváte poptejte se v drogérii Douglas na jejich makeup school, určitě totiž stojí za to a já mám zkušenosti jen kladné. Zarezervovat si své líčení můžete zde. Celkové líčení, poradenství v péči o pleť, nebo flash makeup je zdarma!


Douglas letos vydal kolekce líčení, které nesou názvy Blue Smokey Eyes, NudeDay in Paris, Cool Pink, nebo Greek Princess.
Právě já se zúčastnila líčení v duchu Greek Princess a byly mi představeny novinky z této kolekce. Greek Princess je kolekce ve znamení vyčesaných vlasů, zlatavé pokožky a oslnivých šperků, protože právě tento božský vzhled dokonale vystihuje léto. S kolekcí Greek Princess se každá z nás může proměnit v antickou bohyni, protože s Douglasem je snadné vypadat božsky!


Kolekce nabízí šest produktů a mohu Vám říct, že mě uchvátily všechny. Nejsem snad jediná žena, která podléhá všemu, co se krásně třpytí? Nejvíce mě zaujal Třpytivý pudr na tělo, který není v drogériích ani parfumeriích běžně k sehnání a myslím si, že je to univerzální produkt jak na léto, tak na zimu například pro plesovou sezónu. Dále kolekce nabízí Zlatý bronzingový pudr, který já osobně nanáším jako rozjasňovač i oční stín, ale oblíbila jsem si jím poprášit dekolt, nebo momentálně už lehce opálené nohy. Je to opravdu univerzální a neskutečně objemný produkt, takže očekávám, že jej budu vlastnit až do konce věků. Dále tu máme Kajalovou tužku ve zlaté, nebo bílé barvě. Líbí se mi její tvar, který dovoluje jak rychlé nanášení na celé víčko, nebo preciznější aplikaci oční linky. Já osobně vlastním bílé provedení a projasňuji jí jak vnitřní linku, tak místo pod obočím. Linka je navíc opravdu perfektně pigmentovaná a velice dobře drží. Douglas nabízí i Laky na nehty ve zlaté barvě a zlatých třpytkách.

Osobně Vám mohu říct, že mě zaujaly všechny trendy Douglas pro rok 2015 a těším se na novinky, které přijdou v nadcházejících sezónách, neboť mě Douglas vizážisté nalákali a trochu i napovídali. Překvapilo mě, jak širokou škálu dekorativní kosmetiky Douglas nabízí. Nejvíce mě zaujaly řasenky, neboť nabízejí veliký výběr kartáčků, od štětinkových po umělé a zvláštně zakroucené. Také jsem se zamilovala do jejich oblíbené tvářenky, o které ode mě určitě nečtete naposledy. Celkově mě zarazilo, jak veliký výběr bronzerů Douglas nabízí, pokud jste tedy milovník bronzerů, určitě se zkuste podívat do nabídky Douglas. Posledním mým tipem je báze pod oční stíny, která není tekutá a parádně se aplikuje, stíny drží jako přilepené. Rozhodně mám v plánu si ji pořídit. A abych nezapomněla, tak velikým plusem této kosmetiky je fakt, že není vůbec drahá!

                                                  Zaujaly vás trendy Douglas? :-)


4 komentáře:

  1. Day in Paris vypadá úžasně! Přesně dle mého vkusu.
    K.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že letos se jim to opravdu povedlo, nýbrž mě tedy zaujaly všechny looky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Náhdera :) Úplne dokonale to vyzerá.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Náhdera :) Úplne dokonale to vyzerá.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)