Medik8 - Hydr8 Day pro normální až mastnou pokožku


Dnes Vám chci představit další produkt, od mé oblíbené značky, Medik8. V této recenzi bude hlavním hrdinou denní krém, pro normální, až mastnou pokožku. 

Krém obsahuje:
  • Patentovaný ectoinový komplex Pre-SPF, což je přírodní bakteriální substance chránící DNA a buněčné membrány před poškozením. Pochází z bakterií žijících v nejdrsnějších podmínkách na zemi, jako je např. poušť Wadi Natrun, kde je přes den až 60°C.
  • Širokospektrální UVA & UVB ochranu SPF 25.
  • Superoxiddismutázu – enzymový antioxidant působící proti volným radikálům.
  • Pupečník asijský – antioxidant působící proti volným radikálům.
  • Ženšen pravý – antioxidant používaný pro hojení ran.
  • Retinyl Palmitát – vitamín A v jemné a stabilní formě, který působí proti vzniku vrásek.
  • Magnety udržující vlhkost™ – patentovaná směs zvlhčujících složek pro maximální hydrataci pokožky.
Pokud to mám tedy zjednodušeně shrnout, tak krém má podporovat tvorbu kolagenu, intenzivně pleť hydratovat  a revitalizovat. Obsahuje antioxidanty a vitamín A. Prý má chránit i Langerhansovy buňky, redukovat tak projevy stárnutí. Zároveň chránit pleť před škodlivým UV zářením.


Produkt je dostupný ve dvou variantách. Pro normální až mastnou pleť a normální až suchou. Jak víte, mám normální, přecitlivělou pleť, ale sedí mi spíše lehčí krémy, proto jsem zvolila tuto variantu.

Krém je opravdu lehoučký, navíc miluji pumpičkový, hygienický aplikátor. Tahle balení jsou bezva v tom, že produkty chrání před znehodnocením a nemusejí tak obsahovat parabeny.  Co se týče účinků, tak plní, co píše. Má pleť je hydratovaná, nacucaná, hebká na dotek. Krém mi nevytváří vyrážky, nebo akné, neucpává póry. Aplikuji jej pouze na den (kvůli vysokému SPF). Produkt se rychle vstřebá, nezanechává mastný finish. Lehce na něj aplikujete makeup, který se následně nedrolí. Nemohu samozřejmě posoudit účinky na stárnutí, to je otázka času a dlouhodobého používání. Avšak vzhledem k tomu, jak krásně pleť hydratuje, tak určitě stárnutí nepřispívá. Zvláštně voní, tak nějak lékárensky, ale ne nějak nepříjemně. Vůně se na pokožce nedrží, cítím ji pouze bezprostředně po vypumpnutí produktu.


Za mě je tento krém vážně jednička a jsem z něho nadšená! Balení obsahuje 50 ml, což podle výrobce vydrží na 50 použití. Krém jsem použila určitě vícekrát a stále ho tam mám habaděj. Navíc není ho třeba tolik. Hydra8 Day seženete na stránkách medaprex a to za cenu 1350 Kč.

Jaký je Váš nejoblíbenější pleťový krém? :-)

6 komentářů:

  1. Tak to mě hodně zaujalo! Vždy jsem vyzkoušela tebou doporučované produkty Medik8 a zatím dobrý, nejlepší byl ten gel a safra krém zrovna potřebuju, tak to vyzkouším. Díky!
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, vypadá super :) Já s touhle značku moc zkušeností nemám :( V péči o pleť používám hlavně Clinique, jejich krémy mi skvěle vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
  3. O tejto značke počúvam len samú chválu :) Ja momentálne používam krem od Biodermi z rady atoderm, ale ked sa otepli, budem potrebovať niečo menej hutné :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá super, už jsem o této značce slyšela na jiných blozích a docela mě zaujala. :-) Já teď používám dost věcí od Benefitu, ale také mám pár věcí přírodních.

    OdpovědětVymazat
  5. pekne nafotené:) a ja mám suchú citlivú takže ja musím mastiť a hydratovať o 106:D
    ináč o tejto značke som ešte nepočula

    OdpovědětVymazat
  6. v poslednej dobe čítam pozitívne ohlasy na Medik8:), už bola aj nakopnutá niečo si z tejto značky kúpiť, no potom som vstúpila do Misshu a teraz ulietavam na nej:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)