Top Of August


V srpnu jsem po více jak dvanácti letech vyrazila k moři a to konkrétně do Bulharska. Strávila jsem tam nádherný týden a po příjezdu mě neminula angína, nejspíše z klimatizace a studených nápojů. Týden u moře, jsem dekorativní kosmetiku nepoužívala a zbytek srpna při teplotách také ne. Našlo se ale pár pomocníků, bez kterých bych srpen nepřežila.

Bioderma Sensibio Light

Jedná se lehoučký hydratační krém pro smíšenou pleť. Z moře a sluníčka jsem pleť měla opravdu vysušenou, zároveň jsem ale nemohla používat něco hutného jako je můj oblíbený babylove. Sáhla jsem po Biodermě a jo byla fajn, ale nějakou větší hydrataci od ní nečekejte. Možná je i pro normální pleť, jakou mám já, slabá. Ale doporučit smíšené, nebo mastné pleti určitě mohu. 

Klorane - Mangový olej bez oplachování

Před nebezpečnými UV paprsky jsem chránila nejen pleť, ale i vlasy. Používala jsem celou  mangovou řadu od Klorane, ale i spoustu olejíčků jakožto bariéru mezi vlasem a slanou vodou. V tom mi pomáhal i tento olej, který je ve spreji a božsky voní. K moři jako stvořený! 

Maybelline - Babylips

U moře se mi neskutečně vysušovaly i rty a často mám problém i se spálením rtů. Vše řešila tahle hydratační tyčinka na sty se SPF 15. Mohu na léto jen a jen doporučit.


Tahle trojka se mnou určitě prožije i další léto.

Co bylo Vaším must have v sprnu? :-)

13 komentářů:

  1. Zaujala mě Bioderma. Mám stále něco z řady Sébium, ale krémy se mi nezdají zázračné a navíc mi pleť i trochu dráždí. Naopak z řady Hydrabio jsou až moc mastné. Tenhle bych ale klidně zkusila, protože té hydratace zas tolik nepotřebuji :) Jinak moje vlasy u moře dopadnou vždycky katastrofálně, ať na ně patlam cokoliv :D Naštěstí skoro k moři nejezdím, tak mě to zas tolik netrápí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já byla u moře teď také po dekádě, takže mi to také vlasy nesežralo :D :) Tak to tenhle krém bude jako dělaný pro tebe, je opravdu lehoučký. Sébium mě také hrozně dráždil. :-)

      Vymazat
  2. To je dobře, že se ti líbilo v Bulharsku. Naposledy jsme tam zažili tu nejhorší dovolenou, špatné jídlo, projímavá voda, špinavý bazén a moře plný řas....
    Ten olej by se mi líbil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to my měly s mamkou vážně nádheru! Voda čistá, bez jediné řasy, či breberky. Bazén, jídlo a vše perfektní, ale byly jsme ve čtyřhvězdičkovém hotelu no.. :-)

      Vymazat
  3. Super tipy:)) mne se zalibil ten olejicek na vlasy:) urcite ho vyzkousim:))

    OdpovědětVymazat
  4. Kvůli stresu ze školy a nové práce určitě Sudocrem na záchranu pleti a olejíček Migrenol od Dr. Popova na záchranu hlavy, jinak chladící balzám na rty SYX.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Migrenol je úžasný, také mi pomáhá! :) Ale Sudocrem mi teda dělá na pleti ještě větší peklo.. :/

      Vymazat
  5. Babylips zbožňuju :)))

    OdpovědětVymazat
  6. ten krém od Biodermy musím zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  7. po krému od Biodermy se koukám uz delší dobu, musím ho konečně taky vyzkoušet:)
    STATEMENT NECKLACE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Mě zaujal olejíček :) vypadá krásně

    OdpovědětVymazat
  9. Ten Babylips musím vyzkoušet, určitě to bude něco pro mě :).

    OdpovědětVymazat
  10. Z těchto 3 produktů jsem nic nezkoušela, nicméně na Babylips už se chystám, když konečně mají dorazit i k nám!

    PS: Nominovala jsem tě na Liebster blog award u mě na blogu. :)
    http://colourfulelysia.blogspot.cz/2014/08/tag-liebster-blog-award.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)