Matrix - Biolage Exquisite Micro-Oil


Značku Matrix založil v roce 1980 kadeřnický pár Arnie a Sydell Millerovi. Chtěli kadeřníkům nabídnout ucelenou řadu produktů. Dnes je to značka velice populární mezi profesionály a je známá svou kvalitou za příznivou cenu. Tato společnost velice dbá na složení a zakládá si na výsledcích svých produktů.

Dnes vám chci představit vyživující šampon s moringovým olejem, který jemně čistí, ale zároveň vlasy i vyživuje. Vyjma moringového oleje obsahuje olej kokosový, mandlový i makadamiový! Oleje jsou mikronizované, takže pronikají přímo do vlasové kutikuly a to bez zatížení vlasu. Za co dávám palec nahoru je fakt, že šampon, nebo spíš celá řada Biolage je bez parabenů.


Tento produkt tedy slibuje čištění, výživu, dodání lesku a vyhlazení vlasů. Je vhodný pro všechny typy vlasů. Šampon příjemně voní a pění tak akorát. Vlas i pokožku umyje a po umytí jsou vlasy opravdu lesklé, hebké a nejsou vysušené, spíše naopak. Svou práci tedy dle mého koná a víc se k šamponu asi říct nedá. Vyhovuje mým suchým vlasům i citlivé pokožce, takže tento produkt mohu s čistým svědomím doporučit a určitě se podívám po dalších výrobcích z řady Biolage.

K sehnání na prozdravevlasy.cz a to přímo zde za 155 Kč.

Znáte značku Matrix? Používáte profesionální vlasovou kosmetiku? :-)

6 komentářů:

  1. tuto značku znám, mám šampon a kondicioner z jejich řady pro objem a jsem maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Matrix mám ráda a po téhle nové řadě se musím podívat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá dobre, ale ja som o tejto značke ešte nepočula :/
    *Sponkabob*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Mně přijde jako jedna z nejslavnějších profesionálních vlasových značek :)

      Vymazat
  4. Matrix mám ráda, jeden čas jsem od nich hodně objednávala kosmetiku na vlasy :) Hlavně ten jejich suchý šampon je super a taky docela lak :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)