Favourite Skin Washes


Alkmene čistící gel s čajovníkem

Tento gel je k dostání v drogerii DM a jeho cena se pohybuje kolem 150 Kč. Přijde mi tedy poměrně drahý, ale já ho sehnala ve výrazné slevě.
Typická vůně Tea Tree provází celou procedurou mytí obličeje, kdo ji nemá rád, nechť vůbec nekupuje. Jak jsem zmiňovala, používám gely ráno, takže nepotřebuji nějak stoprocentní vyčištění, makeup by asi neodstranil. Póry podle mě stáhne, ale dost vysušuje. Slibuje zklidnění a hojení pleti. Ano pleť nedráždí, ale na akné vliv nemá. Za plnou cenu bych určitě nekoupila, ve slevě ho klidně zakoupím.

+ Pro někoho vůně Tee Tree       - Může vysušovat
+ Balení s pumpičkou                  - Bez účinků

Avéne Clearance čistící gel 

Tento gel je asi nejdražší, cena se pohybuje kolem 300 Kč, já ale koupila ve Francii mnohem levněji a ještě s 50% navíc.
Četla jsem na něj všude chvály, jak je super duper na akné atd. Mně tedy nijak nepomohl, vůni má poměrně zvláštní a irituje mě, že nepění a to jeho šílené balení! Na mé ranní čištěníčko ale stačí. Znovu vzhledem k ceně/výkonu nekoupím.

+ Bez mýdla a alkoholu              - Balení
                                                  - Bez účinků
                                                  - Cena

Dermacol Gomage Cleanser

Už jsem o něm psala ve svých novinkách, stojí 120 Kč, ale já ho sehnala za 37 kaček, jako poslední kus! To mi udělala hroznou radost. Vůně je opět typická čajovníková. Obsahuje velice jemné mikročástice, které jsou takové měkké, velice příjemné. Mám ho velice ráda, pokud ho uvidím v nějaké akci tak určitě znovu koupím.

+ Jemné účinné čistění                  - Cena/velikost

Clean&Clear Peeling morning energy

Také jsem sehnala v akci, jinak myslím stojí 150 Kč. Obsahuje jak tvrdší částice tak i takové ty co se rozmáčknou. Příjemná citrusovo pomerančová vůně, která mě ráno dobře naladí. Jen po něm mám pocit, že zanechává příliš voňavý pocit, to nemám moc ráda. Cítím se pak jako kdyby mi na pleti stále zůstal. Jinak je ale fajn, znovu už ale nekoupím.

+ Peelingový efekt                       - Vůně se na pleti drží                            

Synergen Wasch Gel

Značka prodávaný v Rossmannu za zhruba padesát korun, myslím, že je možná i levnější. Určen pro citlivou pleť. Upřímně ho nemám moc ráda a používám ho jen pokud jsem ve vaně třeba nalíčená a chci odlíčit až tam, ale to se stává sporadicky a po té ještě dočišťuji. Sám o sobě neumí moc odlíčit, ani dočistit, protože pleť je po něm taková nijaká a ještě k tomu vysušená. Znovu už nekoupím.

-Nečistí
-Vysušuje

To je co se týče mých daily washů vše. Používáte nějaké? A jak jste s nimi spokojené? :)

8 komentářů:

  1. ten peeling gel od Dermacolu vypadá suprově, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten první mám doma a taky jsem ho koupila v nějaké slevě, tuším za 80,-? no a je..takový průměrný no, přesně jak píšeš..čekala jsem od něho, že aspoň odlíčí a ono nic, tak ho taky používám jen ráno, občas :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju čistící gely z oriflamu, ta organická řada, poradí si i s make-upem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsem používala ještě na základní škole, hm děkuju za připomenutí musím se na ně zase mrknout! :)

      Vymazat
  4. já nejradši používám the body shop tea tree wash, aknestop od ryoru čistící pěnu, avéne a někdy klasický modrý wash od nivei =)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja pouzivam uplne ine :) najcastejsie Bioderma Sebioum aby som predchadzala vyrazkam a ked je nahodou draha tak si kupujem Vichy Normaderm. Super je tiez Neem cistiaci gel od Himalaya alebo modry Avon Anew :)

    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Himalaya jsem teď pořídila masku a peeling, tak se těším na výsledky! :)

      Vymazat
  6. Alkmene jsem měla, nesedl mi, tak jsem s ním umývala štětce. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)