Top Of April

Duben utekl nesmírně rychle a sice přichází nádherný květen, ale pro mě je bohužel ve znamení maturity. Aprílové počasí si s mou pokožkou pěkně hrálo, nevyhla jsem se vyrážce, ani alergii a mými nejvěrnějšími pomocníky proto byly tyto produkty..


SynCare - Neoderm
Je určený pro obnovu pokožky po jejím povrchovém poškození nebo narušení bez známek krvácení. Krém neobsahuje chemické konzervační látky, parfémy, barviva a je testovaný i pro děti do 3 let z pohledu kožní tolerance. Moc se mi líbilo jeho složení i sliby. Stál mě s poštou něco přes tři sta korun, což není málo. Nejdříve se zdálo, že mé pleti nevyhovuje, ale pak jsem přišla na to, že to je tím, jak urychluje hojení. Druhý den jsem totiž z vyrážky měla nehezké pupínky a celkově to nevypadalo moc hezky.. Ale proces hojení byl opravdu rychlejší a nyní krém používám ráno i večer a jsem s ním spokojená.

Dr. Popov - Konopela
Klasická konopná mast, která božsky voní po levanduli, ano levanduli! Je v ní totiž také zastoupena a ještě pár přírodních silic v ní najdeme, nevyjímaje včelí vosk. Používám na suchá, atopická místa, na rty.. Bože rty mi tak úžasně zregenerovala, že si snad už žádný balzám nikdy nekoupím a budu se mazat jen mou konopelkou! :-)

Natura Siberica - Aktivní noční detoxikační pleťová maska
Je určena pro detoxikaci, regeneraci a renovaci bilance pokožky za spánku. Výtažky z ženšenu sibiřského a dvouzubce zlepšují krevní oběh, stimulují procesy regenerace, zvyšují ochranné funkce a metabolismus v buňkách. Extrakt ze zeleného čaje snižuje zánětlivost a zarudnutí. Nanáším ji na patnáct minut večer, pak smyji a provedu svou každovečerní rutinu. Zatím je spíše ve fázi testování.

Lily Lolo - Minerální makeup
Jediný zástupce dekorativní kosmetiky. Jak říkám alergie a vyrážka se mi nevyhnuly, takže přišla alternativa klasického makeupu. Minerální mám nejraději, jen si dejte pozor na sklony k vysušování. Lily Lolo stojí okolo čtyř set korun a patří mezi mé favority.

Znáte, nebo používáte nějaký z mých oblíbenců? Co Vy a Vaše aprílová top? :-)
Užijte si první máj, mě čeká učení na zítřejší písemnou maturitu.. :-/

5 komentářů:

  1. ten minerální makeup vypadá skvěle, už jsem o něm někde četla a dost mě zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super! Díky za tipy, musím se na tyhle produkty podívat!!

    OdpovědětVymazat
  3. docela mě zaujala konopná mast, musím vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  4. Lily Lolo je skvělá značka, minerály mají jen samá pozitiva :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)