Sephora Highlighter - bloggerská invaze?


Tento rozjasňovač je v blogovém prostředí velice chválen a doporučován hlavně highlighterovým začátečnicím. Určitě všechny víte, že se používá ve středu obličeje, například na nos, střed čela, nebo na špičku horního rtu, nejvíce ale na vrchol lícních kostí a třeba i do vně očních koutků.  Byly mi nejdříve nesympatické, nakonec jsem jim ale podlehla a zbrojím se rozjasňující armádou.


Dnes Vám chci představit tento, vyrábí se ve dvou variantách, narůžovělé a broznové, 11gramů za 350 Kč.
Nebyla bych to já, kdybych ho opět nesehnala levněji!

Co se týče barvy, je opravdu krásná, přirozená a nemůžete to s ní přehnat. Vůně je miminkovská, jako dětský olejíček. Ale chválou to u barvy a vůně to končí. Konzistence je prášková samozřejmě, ale tak zvláštně se, nevím jak to říct, cuckuje, žmolkatí. Prostě jeho konzistence a nanášení mi nevyhovuje, zdá se mi že opadává a mizí. Výdrž slabá. Prostě za mě v používání mínus.

+ Krásná barva a vůně            - Slabá výdrž
                                               - Opadávání

Za sebe tedy nedoporučuji, kvalita mi nevyhovuje a určit už znovu nekoupím. Avšak musím říct, že balení je maxi a vydrží snad do konce života.
Co vy a rozjasňovače? Používáte? A které máte nejraději? :)

XOXO FairyChain

6 komentářů:

  1. Hrozně moc se mi líbí tvoje recenze !:) jako málokteré mi fakt řeknou něco:D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tenhle rozjasňovač nikdy neměla a koukám, že jsem o nic nepřišla..:) Já mám ráda rozjasňovače spíš krémové nebo tekuté a z pudrových ráda používám Dior. Kdysi jsem měla nádherný pudr. rozj. od YSL, ale spadnul mi na zem a rozbil se:(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)