Péče o vlasy Revalid, švýcarský zázrak?


O Vánocích jsem si koupila šampon a masku na vlasy od Švýcarské značky Revalid. Firma prodává i 
kondicionéry, nějaké vodičky a také vitaminové pilulky. Jejím hlavním cílem je zamezit vypadávání vlasů.

Revalid revitalizující proteinový šampon je speciálně vyvinutý k péči o vlasy a vlasovou pokožku. Vaše vlasy umývá jemně, ale důkladně a současně je revitalizuje. Ošetřující složky - extrakt z ovsa, pšeničné proteiny a panthenol - posilují vlasy. Alantoin zklidňuje vlasovou pokožku.

Revalid Nutri-Repair Treatment je luxusní přípravek pro intenzivní péči o vlasy. Obohacený ošetřujícími složkami (panthenol, alantonin, pšeničné proteiny, extrakt z ovsa a deriváty aminokyselin), posiluje a opravuje poškozené vlasy. Vrací jim pružnost, lesk a hebkost. Pravidelné používání snižuje napětí, lámavost a třepení vlasů.

Oba produkty jsem používám pravidelně 2x týdně od již zmíněných Vánoc. Mám suché vlasy náchylné k lámavosti a třepení. S těmito problémy produkty vůbec nezatočily. Po usušení jsou nijaké, krepaté, stále stejné. Avšak myslím si, že padání vlasů ustoupilo. Mám období masivního padání vlasů tak 3x za rok, když říkám masivní, tak opravdu ve velkém. Po dobu užívání Revalidu se padání opravdu zredukovalo. Co mě ale štve nejvíce je, že se mi objevily lupy, na lupy jsem netrpěla, navíc mám tmavé vlasy, takže to výhra oravdu není. Produkty už znovu nekoupím, na padání a dokonce růst vlasů mi mnohem více pomohl slavný Alpecin C1, který -  až vypotřebuji svého Švýcara - znovu zakoupím.

+ Opravdu pomáhá s vypadáváním vlasů
- Vhodný spíše pro normální vlasy
- Neregeneruje, nehydratuje
- Výskyt lupů

Revalid se nakonec líbil jen mému ušákovi, který se vedle něho cítil velice fotogenicky a pyšně :-D
Znáte značku Revalid? Trpíte vypadáváním vlasů? :-)

6 komentářů:

  1. Teda ty lupy by mi docela dost vadily:( Mě vlasy padají většinou hodně ze stresu a v poslední době ho mám bohužel víc než dost, takže mi vlasy padaj trochu víc než obvykle... Bohužel jsem zatím nenašla nic, co by tomu zabránilo:( Ušáček je roztomilej, já jsem zrovna nedávno králíčky okukovala v petshopu a musela jsem se držet, abych si jednoho nekoupila domů:)

    OdpovědětVymazat
  2. S touhle značkou jsem se ještě nesetkala. Je škoda, že se objevily lupy. A ten králíček je nádherný. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuto značku taky neznám, zato králíček je nádherný <3! Já mám doma taky jednoho a láskou bych ho uňuňala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to lékárenská značka, proto je možná méně známá.. Jinak Lojzík děkuje :)

      Vymazat
  4. Žádný šampon na padání vlasů nepomůže. Vlasy si jen navyknout na v nich obsažené látky. Například Vichy dělá hodně koncentrované produkty, které naoko zaberou, ale jakmile je člověk přestane používat, problém se vrací. Jediná cesta je skrze vnitřní výživu a vlasové vody. Mám to odzkoušené na sobě a potvrzené i od kožařky. Chystám docela velký článek, de se tomu budu věnovat . Za sebe mohu doporučit užívat metionin ( 3 měsíce).

    OdpovědětVymazat
  5. ja som mala šampón, teraz si od neho na chvíľku dávam pauzu, ale ten tvoj pózujúci model je nádherný!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)