Maybelline Color Whisper - šepot nebo výkřik?

Snad není nikdo kdo by o Color Whisper v poslední době neslyšel. Bloggerské články nás atakovaly ze všech koutů. Splnilo to co mělo, skoro každá jsme si je koupila.. Četla jsem na ně spíše negativní recenze, jenže jak pro koho negativní... Já třeba nejsem zastáncem dlouhotrvajících rtěnek, nemám je ráda.. proto jsem do šepotů šla. No dobře, možná taky protože jsem měla kupon do Rossmanna a obě dvě mě vyšly na 100 korun, jedna tedy za padesát!! No neberte to! :-) Jinak se jejich cena pohybuje kolem stopadesáti korun, což bych za ně tedy opravdu nedala. 
* Vrchní fotografie rtů je 530, spodní 310

Výběr je z několika odstínů. já vzala popravdě jediné dva, co v obchodě byly, ostatí byly vyprodané. A jsem s nimi spokojená. Jedná se o krásnou barvu 310 Mad For Magenta, která není tak do fialova, jak se zdá a obsahuje jemný třpyt a dále o 530 Who Wore It Red-er, což je krásná červeno růžová barvička.

Teď k samotným rtěnkobalzámům. Balení se mi líbí, ano chybí zde stříbrný nápis, který v USA mají, ale řeknu vám.. netankuje mě to. Mám tyhle Maybelliňácké obaly ráda. Co mi přijde trošku luxusnější je stříbrné provedení samotné rtěnky, jojo tohle já mám opravdu ráda, navíc jak je jakoby v tubě a ne v podobě klasické rtěnky.. Za to jdou body nahoru.

Balzámky jsou mastnější, na rtech docela příjemné, ale hydrataci nečekejte, zvýraznění šupinek jsem nezaznamenala a to mám teď rty opravdu suché, naopak se mi zdá, že šupinky krásně překryla. Co se týče názorů slabé pigmentace, musím nesouhlasit. Když jsem si je koupila tak jsem je poprvé otevřela v metru a hned jsem si ten z výraznějších odstínů nanesla na rty s tím, že nebudou vidět a tak si přetřu pusu jako labelem.. Hm děkuji všem co psaly, že to nebarví, vypadala jsem v metru jako exot! A všimla jsem si toho až v obchoďáku v zrcadle rtěnka setsakramensky výrazná a navíc teda šíleně nanesená :-D Takže pigmentované jsou, to ano, jen výdrž je slabá! Ano slabá a ztrácí se opravdu špatně, že vypadá flekatě - tohle je mé mínus, jediné mínus, které mi opravdu vadí. Pokud se napijete, barva je okamžitě na vašem hrnečku..

+ Příjemné na rtech
+ Jsou pigmentované
+ Krásné balení a provedení
+ Hezké odstíny
+ Nezvýrazňuje šupinky

- Nevydrží
- Ztrácejí se do "flekovata"

Za mě tedy doporučuji těm, které jako já nemají rády dlouhotrvající rtěnky a nevadí jim si pusu prostě znovu přetřít. Nedoporučuji těm, co chtějí výdrž a mají rády rtěnkovské nánosy. Sečteno podtrženo, když tohle víte a jdete si pro ni s tím, že víte jaké má mínusy, tak nebudete tak zklamané. Jednoduché. To že to není rtěnka jste věděly, takže je pak blbé ji tak brát a posuzovat ji tak :-)

Jaká je Vaše zkušenost s Color Whispers? Máte, jste spokojené? 

9 komentářů:

  1. ja by som si ich urcite kupila keby u nas boli, to ze kratko vydrzia by mi az tak neprekazalo :)

    Inak ak mas rada knihy pozyvam ta k sebe na giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/aprilova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě žádné nevlastním a pořád váhám jestli si je mám pořídit, čtu na ně dobré a špatné recenze, tak nevím:-D ale odstíny mají krásné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkám, za plnou cenu bych si je rozhodně nekoupila ;)

      Vymazat
  3. No já co čtu tak nic moc, jsou i lepší rtěnky pro investici ;).

    OdpovědětVymazat
  4. je to krásna farba! ja ešte nevlastním ani jednu, ale plánujem nejakú bláznivejšiu farbu na leto :)

    OdpovědětVymazat
  5. :) Mám 4 a ještě si pro jeden chystám jít. :D Máme stejný ten 530 a mě přijde, že má takový modrý podtón,ale možná se mi to jen zdá. :D :) Mě taky hodně vyhovují hlavně tím,že sou hydratační. :) Mám plné rty a nesnesu rtěnky, protože mi vysušují rty. :( :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)