Oligodermie: Vitamínový peeling s kiwi a mangem



O francouzské kosmetické značce Oligedermie jsem se zmiňovala již když jsem psala o prvním produktu, který jsem měla tu možnost od této značky vyzkoušet. Jednalo se dvoufázový odličovač, o kterém jsem referovala zde. Značka se mi stala velice rychle sympatickou a tímto peelingem si své sympatie u mě potvrdila. Vitamínový peeling s kiwi a mangem je jeden z nejoblíbenějších produktů této značky. Jedná se o peeling, který má gelovou strukturu, je tedy vhodný pro ty z Vás, kteří nesnáší krémové, olejové peelingy, nebo mají mastnější pleť. Tento produkt pokožku exfoliuje díky zrníčkům z kiwi. Extrakt z manga se stará o hydrataci pokožky a ananasový extrakt má za úkol pleť projasnit. Je bohatý na cukry a vitamíny, které energizují a detoxikují pleť.


Jak jsem již zmínila jedná se o gelový peeling. Produkt nijak nepění a je třeba jej použít trošku větší množství. Nanáším jej krouživými pohyby na vlhkou pleť a aplikace je opravdu příjemná. Zrníčka nijak neškrábou, avšak není to jeden z těch peelingů u kterého byste nevěděli, že právě peeling provádíte. Produkt příjemně voní po sladkém tropickém ovoci, ale nijak výrazně, opravdu decentně. Peeling se dobře spláchne vodou a hned po prvním použití je znát, jak je pleť projasněná. Já peeling používám jednou týdně ráno a pak pleť už nijak nečistím, nedočisťuji, ani netonizuji. Vlastně nepoužívám následně ani pleťový krém, pleť sice není nějak suprově hydratovaná, ale ani vysušená. Jo a zapomněla bych zmínit, že peelingem občas promáznu i rty, které se tak zbaví šupinek a mé oblíbené matné rtěnky na nich hned lépe vyniknou.

Tenhle kousek jsem si oblíbila hned po prvním použití a to jsem k němu byla opravdu trošku skeptická. Jedná se o jeden z nejlepších peelingů, které jsem vyzkoušela a ta gelová struktura má něco do sebe. Seženete jej na stránkách zdraví-krása a to tady za 590 Kč.


Jaký je Váš nejoblíbenější peeling?

8 komentářů:

  1. Tento peeling mam i ja a je opravdu luxusni💋💋💋
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá dosť luxusne a ešte luxusnejšie musí voňať! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzera fakt dobre, celkom ma aj laka, len ta cena je moc vysoka :S ale asi za to stoji ako pises :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je vyšší, ale produkt je trošku jinde než běžný drogérkový peeling 3v1. :-)

      Vymazat
  4. Tak ten mě hodně zaujal, nějaký takový gelový peeling bych potřebovala. Jednou jsem jej měla a byl parádní, právě lepší než krémové. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento peeling mi zrovna včera přišel, tak jsem zvědavá, jak mi sedne. Snad s ním budu spokojená :)

    Kosmetické radosti

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)