Recenze: Kosmetika Himalaya Herbals

Na našem trhu se objevila značka přírodních produktů - Himalaya Herbals. Nove v Rossmanu, delší dobu v Alberu. Zatím jen v omezeném množství. Já viděla pouze antiseptický a denní krém, čistící gel a masku.
Co je ale nejlepší jsou ty ceny, antiseptický krém za 39 Kč a denní za 49 Kč! Krása!


Nourishing Skin Cream

Je denní hydratační krém s lehkou nemastnou konzistencí. Má vyživovat, hydratovat a chránit před vysušením a znečištěním. Obsahuje Aloe Vera a Gotu kolu, také zimní třešeň, výtažky z indického stromu Komu a ženšenu.
Krém je opravdu příjemný, parfermace není nějak výrazná, mně voní hezky. Nejsem po něm mastná, ani lesklá. Rychle se vstřebává a hydratační účinky jsou střední. Za mě tedy krém doporučuji, poměrně se osvědčil pro mou smíšenou pleť. Bohužel na jaro to vidím bledě, protože neobsahuje SPF, to je pro mě tedy mínus, trpím na pigmentové skvrny a jizvičky od akné.. Jako takovou malinkou výtku bych měla balení, jeho plastová dózička mi moc nevyhovuje, špatně se šroubuje uzávěr a nevím, prostě ji nemám moc ráda.

Antiseptic Cream

Pokud sháníte krém podporující hojení, rychle pro něj! Opět obsahuje Aloe Vera, které má silné antibakteriální a anti-plísňové účinky, také zpracovaný zinek, který je proslulý svými léčebnými procesy. Nechybí ani výražky z Mořeny a drnku čínského, které mají antiseptické účinky proti vředům a infekcím kůže. Vůně je příjemná, bylinková, mast jak vidíte na fotografii je barevná, ale na kůži zprůhlední.
Nanáším večer, nebo i ráno pouze lokálně, na pupínky, či odřený nos, místa se perfektně hojí a nezanicují. Je ho tedy jen 20 gramů, ale na lokální použití vystačí dlouho. Já tedy potvrzuji hojící procesy, u plísní nemohu nijak posoudit, jelikož žádné nemám.

Omluvte můj oprýskaný nehet :D

Doufám tedy, že se u nás tato kosmetika rozšíří a zvětší se její dostupnost, protože já mám v plánu vykoupit od ní snad vše :D Za ty peníze je báječná a já jsem s ní spokojená.
Co vy? Máte zkušenosti s kosmetikou Himalaya Herbals? :)

XOXO FairyChain

9 komentářů:

  1. Říkáš, že je k sehnání v Rossmannu a v Albertu? To musím okouknout, vypadá to lákavě! Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, nově v Rossmanu, delší dobu v Albertech, určitě omrkni! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva článek, určitě se po nich podívám, děkuju!

    OdpovědětVymazat
  4. Ja uplne zboznujem Himalayu najma jej neem pletovu sadu! Ta mi tak pomaha s vyrazkami ako este nikdy nic!

    Inak pozyvam ta na TOP giveaway o Macadamia hair vyrobky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle vůbec neznám, ale nevypadá to vůbec špatně ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezky blog:)
    Prijd mě navštívit na:
    Www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám stejný výrobky co ty plus peeling a nikdy jsem nebyla s pletí spokojenější. Brousím si zuby na šampony a kondík.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)